Zásobování hotelů na řeckých ostrovech probíhá standardně

Praha, 7. července 2015 – Kapitálové restrikce v Řecku turisté pociťují jen ve frontách u bankomatů. Platit kartami mohou bez omezení a obchodníci hotovost přijímají bez problémů. Změnu klienti CK Blue Style nepocítí ani v hotelech. Ty jsou zásobeny dobře.Do Řecka, jsme vyslali naše zaměstnance, jejichž úkolem je aktuální situaci v Řecku prověřit a můžeme konstatovat, že dovolené turistů na řeckých ostrovech probíhají bez jakéhokoliv omezení. Hotely mají dostatečné zásoby potravin a nápojů. Stejně tak nejsou hlášeny žádné problémy s pohonnými hmotami nebo zásobováním lékáren,“ vysvětluje Lenka Berberi, obchodní ředitelka CK Blue Style.

Obchodní ředitelka CK Blue Style

Zásobování hotelů na řeckých ostrovech (556.85 kB)