PROHLÁŠENÍ K SOUČASNÉ SITUACI V TURECKU.

Praha, 16. července 2016

Situace v letoviscích na Turecké riviéře je klidná a nedošlo v nich k žádným incidentům. Letiště v Antalyi, které je více než 700 km vzdáleno od Istanbulu, funguje bez omezení. Jsme v neustálém spojení s našimi partnery v destinaci, s delegáty a animátory. Ti jsou s klienty, kteří tráví svou dovolenou na Turecké riviéře, v kontaktu. Klienti v destinaci nepociťují žádná omezení a život v letoviscích probíhá zcela beze změn. V současné chvíli očekáváme návrat našich klientů v původních termínech. Nicméně s ohledem na bezpečnost našich klientů a doporučení Ministerstva zahraničních věcí budeme klienty, kteří mají zakoupený zájezd do Turecka s odletem 20.7., nejpozději v pondělí kontaktovat. Klienti, kteří se ve středu rozhodnou nevycestovat, se nemusejí obávat, o své peníze v žádném případě nepřijdou. Ty z vás, kteří jste měli odletět dnes a rozhodli jste se nevycestovat, budeme v průběhu pondělí kontaktovat také, abychom pro vás nalezli nejlepší řešení. O dalších odletech bude rozhodnuto v nejbližších dnech podle vývoje situace, kterou pozorně sledujeme. Děkujeme vám za pochopení. CK Blue Style.

František Vorel
Tiskový mluvčí CK Blue Style