Prohlášení CK Blue Style k teroristickému útoku v Sousse (Tunisko)

Praha, 26. června 2015 – „Je nám velice líto toho, co se stalo. V myšlenkách jsme se všemi, které tento útok postihl, sdílíme naši lítost. S našimi delegáty, klienty a partnery v Tunisku jsme v neustálém kontaktu. V hotelech, ve kterých dnes došlo k teroristickému útoku, naše cestovní kancelář Blue Style nemá žádné klienty. Bezpečnostní složky ve spolupráci s hoteliéry v tuto chvíli posilují bezpečnostní opatření v hotelech, kde čeští turisté jsou. Všem našim klientům, kteří mají zakoupené zájezdy do Tuniska, bude zájezd v případě jejich požadavku samozřejmě vyměněn za jinou destinaci,“ vysvětluje Lenka Berberi, obchodní ředitelka CK Blue Style.

Lenka Berberi, obchodní ředitelka
CK Blue Style, k.s.

Vyjádření k situaci v Tunisku (490.21 kB)