CK Blue Style nabízí u zájezdů do Tuniska bezplatnou změnu destinace

Praha, 27. června 2015 – V souvislosti s pátečním teroristickým útokem v tuniském městě Sousse cestovní kancelář Blue Style rozhodla, že svým klientům, kteří mají zakoupený zájezd do Tuniska, nabídne zdarma změnu destinace. Operativně proto navýšila hotelové kapacity v Egyptě, Turecku a Řecku.

„Je nám velice líto toho, co se stalo. V myšlenkách jsme se všemi, které tento útok postihl, sdílíme naši lítost. S našimi delegáty, klienty a partnery v Tunisku jsme v neustálém kontaktu. V hotelech, ve kterých došlo k teroristickému útoku, naše cestovní kancelář Blue Style neměla žádné klienty. Bezpečnostní složky ve spolupráci s hoteliéry posílili bezpečnostní opatření ve všech turistických centrech,“ říká Lenka Berberi, obchodní ředitelka CK Blue Style.

Žádostí o změnu destinace není mnoho

„Zaznamenali jsme několik ojedinělých případů, kdy naši klienti požadovali dřívější návrat z Tuniska domů. Těmto požadavkům jsme v rámci možností vyhověli,“ vysvětluje Lenka Berberi. Všem klientům CK Blue Style, kteří mají zakoupený zájezd a nechtějí do Tuniska vycestovat, nabízí cestovní kancelář bezplatnou výměnu destinace. „Z toho důvodu jsme operativně navýšili kapacity v Řecku, Turecku a Egyptě. Hromadné žádosti o takovou změnu ale neevidujeme. Žádosti o změnu destinace se týkají zejména nejbližších odletů na tuniskou pevninu, nikoliv na populární ostrov Djerba,“ dodává Lenka Berberi. Převážná většina klientů Blue Stylu se rozhodla, že na dovolenou do Tuniska odletí a destinaci nezmění. Svědčí o tom i ranní odlet na tuniskou pevninu a polední let na Djerbu.

Obchodní ředitelka CK Blue Style

Tunisko bezplatná změna dovolené (563.13 kB)