Bezplatné změny z destinace Tunisko
(Tuniská pevnina, Djerba)

Doplňující informace k možným bezplatným změnám z destinace Tunisko na jakoukoliv jinou destinaci z naší nabídky Léto 2015:

Všichni klienti Blue Style, kteří mají zakoupený zájezd na Tuniskou pevninu nebo na ostrov Djerba, mohou bezplatně svou dovolenou změnit na jinou destinaci za aktuální ceny.

Změny jsou možné pouze z Tuniské pevniny a ostrova Djerba na jinou destinaci nebo z Tuniské pevniny na ostrov Djerba. Uvedenou bezplatnou změnu nelze aplikovat na změnu dovolené v rámci samotné Tuniské pevniny nebo samotného ostrova Djerba.

Termín pro nahlášení změny a změnu na novou dovolenou: do 7. 7. 2015.

Po tomto termínu lze akceptovat změny u již zakoupených zájezdů pouze v rámci našich Všeobecných smluvních podmínek.

PODMÍNKY PRO PROVEDENÍ ZMĚNY:

1. Klienti mají zakoupený zájezd na First Minute

a) pokud je na nově zvolený zájezd již vydána nabídka Last Minute, aplikuje se aktuální cena

b) pokud na nově zvolený zájezd ještě není vydána nabídka Last Minute, lze aplikovat First Minute slevu z katalogové ceny, která byla platná v době nákupu jejich dovolené. Zároveň také lze převést nabídku „Až 2 Děti Zdarma” (viz katalogové ceníky verze T 1.1, T 1.2, A 1.1 , A 1.1.1 a S 1.1 a S 1.1.1), a to za předpokladu, že nově zvolená/změněná ubytovací kapacita tuto možnost v době First Minute nabízela.

2. Klienti mají zakoupený zájezd na Last Minute nebo za katalogovou cenu

Těmto klientům nabízíme možnost změny za aktuální cenové nabídky.

V obou případech platí, že pokud je změněná dovolená dražší, je nutné cenový rozdíl doplatit. V opačném případě rozdíl ceny nevracíme.

3. Storno zájezdu

V případě zájmu o storno, postupujte standardně dle našich VSP.

Velmi Vám děkujeme za Vaši spolupráci a pochopení.

Vaše CK Blue Style

Tunisko bezplatná změna dovolené do 7.7.2015 (561.96 kB)