Egypt - aktuálně

S ohledem na vydané varování MZV ČR ze dne 16.8.2013 necestovat do Egypta CK Blue Style pozastavila téhož dne z preventivních důvodů všechny nejbližší odlety do Egypta.  Dnes, tedy 26.8.2013, odletěli poslední klienti naší cestovní kanceláře z destinace Marsa Alam a Hurghada zpět do České republiky a v současné chvíli již v Egyptě žádné klienty na dovolené nemáme.

Jsme v neustálém spojení s našimi delegáty a celou situaci koordinujeme taktéž s dalšími evropskými cestovními kancelářemi, respektive se zahraničním partnerem v destinaci.  Bezpečnostní situace je denně vyhodnocována na základě informací z Egypta a informací z MZV ČR.

- Klientům s plánovanými odlety do konce srpna byla nabídnuta bezplatná změna destinace nebo vrácení plné částky, kterou za svou dovolenou zaplatili.

- Klienti, kteří mají plánovaný odlet v září a říjnu do Egypta, mají možnost posunutí termínu na jiný odlet do Egypta nebo mají možnost bezplatné změny destinace.

V tuto chvíli plánujeme první let do Egypta v průběhu září, nicméně znovuotevření letů do této destinace bude záviset na aktuální bezpečnostní situaci v Egyptě a doporučení a stanovisku MZV ČR.

V Praze dne 26.8.2013

Martin Slaný