Z PRAHY DO EGYPTA CELOROČNĚ OPĚT S TRAVEL SERVICE!

Praha, 30. září 2016

Vzhledem k tomu, že kvalita našich služeb, stejně jako služeb všech našich partnerů, je pro nás zcela zásadní, tímto bychom vás rádi informovali, že všechny zpáteční lety z Prahy do Egypta budeme opět celoročně operovat výhradně s českou leteckou společností Travel Service. Toto opatření platí pro všechny lety do letoviska Hurghada od 20. října 2016 a všechny lety do letoviska Marsa Alam od 27. října 2016. Naši klienti mají na těchto letech navíc nárok na bezplatnou přepravu zapsaného zavazadla o zvýšené maximální hmotnosti 23 kg. Na palubu letadla je možné si vzít jedno příruční zavazadlo o hmotnosti do 5 kg. Během letu je klientům podáváno jedno teplé jídlo a jeden nealkoholický nápoj zdarma. Další občerstvení je možné zakoupit dle aktuální nabídky přepravce uvedené v palubním časopise. Jsme přesvědčeni, že tato změna přinese větší komfort při vašich cestách na dovolenou. Děkujeme, tým CK Blue Style.

František Vorel
Tiskový mluvčí CK Blue Style