Cestovní kancelář Blue Style s.r.o. uzavřela smlouvu o letecké přepravě se společností Travel Service a.s.

CK Blue Style informuje:

Letecká společnost Holidays Czech Airlines a.s., se kterou měl Blue Style s.r.o. uzavřenou smlouvu na zajištění charterových letů na letní sezonu 2013, ukončuje z rozhodnutí Vlády České republiky ke dni 30.4.2013 svojí činnost v charterové přepravě.

Vzhledem k této skutečnosti jsme provedli odbornou analýzu relevantního trhu, abychom zajistili pro naše zákazníky služby té nejvyšší kvality.

Dne 26.3.2013 jsme proto uzavřeli Smlouvu o zajištění charterových letů na letní sezonu 2013 se společností Travel Service a.s.

Pevně věříme, že naši zákazníci budou se službami našeho nového partnera spokojeni a společně budeme nadále akcentovat maximální úroveň poskytovaných služeb.

V Praze dne 27.3.2013

CK Blue Style s.r.o.

CK Blue Style uzavřela smlouvu s Travel Service (174.21 kB)