Blue Style se zařadil mezi Českých 100 Nejlepších

Praha, 25. listopadu 2016 – Cestovní kancelář Blue Style, která patří mezi TOP 3 cestovky v České republice specializující se na letecké dovolené, se letos zařadila mezi „ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH“. Cílem soutěže je v celonárodním měřítku nalézt, vybrat, zviditelnit a ocenit české firmy, podniky, či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.

„Systém vyhodnocení a stanovení pořadí ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH v maximální míře využívá konkrétní znalosti širokého okruhu vybraných odborníků. Nominace by proto měly vycházet z osobních znalostí, zážitků, či zkušeností z období posledních dvanácti měsíců, získaných především při profesionální činnosti,“ vysvětluje inženýr Karel Muzikář, prezident pořádající Pan-evropské společnosti pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci Comenius.

CK Blue Style v nadcházejícím létě oslaví již svoji jubilejní 20. sezónu. V její nabídce najdete přes 30 destinací, od těch tradičních středomořských až po exotické. Prioritou cestovní kanceláře Blue Style je budování důvěry a dlouhodobých vztahů se svými klienty díky důrazu na vysokou kvalitu poskytovaných služeb. „Tohoto ocenění si velice vážíme, protože odráží dlouhodobou snahu celého našeho týmu. Spokojenost našich klientů je pro nás prioritou. Umístění naší společnosti je však současně závazkem, že budeme na sobě ještě více pracovat a dále naše služby zdokonalovat,“ dodává Imed Jeddai, majitel CK Blue Style.

CK Blue Style pro nadcházející letní sezónu opět rozšířila nabídku letních destinací a hotelů. Novinkou roku pro příští léto je řecká Kefalonie, největší z Jónských ostrovů a zároveň šestý největší ostrov patřící Řecku. Cestovní kanceláře sem dlouho pořádaly pouze jednodenní výlety, ani dnes se tu hotely nemačkají jeden na druhý. Jezdí do nich hlavně ti, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou, daleko od přeplněných pláží. Nově naleznete rovněž skvělé hotely v bulharském Primorsku a Sozopolu. „Kromě nových destinací jsme také upravili nabídku hotelů s dětskými animačními Croco kluby. Nezapomněli jsme ani na klienty, kteří vyhledávají naprostý klid, a proto jsme navýšili počet tzv. adults only hotelů, kam mohou pouze dospělí,“ dodává František Vorel, mluvčí CK Blue Style. Tím výčet novinek zdaleka nekončí. Blue Style vyladil zájezdy i do míst, kam se můžete zaletět ohřát i přes zimu, např. do Spojených arabských emirátů, Thajska, indické Goa, na Srí Lanku, Mauricius, Zanzibar nebo na kouzelné Maledivy.

Váš Blue Style

Blue Style v ceskych 100 nejlepsich (653.50 kB)