V návaznosti na  probíhající demonstrace v Káhiře, v Alexandrii a na severu Sinajského poloostrova v reakci na současnou politickou a sociálně - ekonomickou situaci v Egyptě informujeme naše klienty, že v tuto chvíli tyto události nemají vliv na situaci v námi nabízených turistických letoviscích v Egyptě a současná situace je klidná.

Neustále monitorujeme stav na místě, dohlížíme na bezpečí našich klientů a jsme permanentně ve spojení s našimi zástupci a egyptskými partnery. Klienti mohou nerušeně trávit svoji dovolenou v hotelových resortech a čerpat  veškerý standardní souhrn i kvalitu služeb. V tuto chvíli není důvod k obavám a lety do letovisek jsou realizovány beze změn. S odvoláním na upozornění  MZV ČR však doporučujeme našim klientům, aby se vyhýbali veřejným shromážděním.

Připomínáme, že pro vycestování do Egypta je nutné mít cestovní pas platný nejméně 6 měsíců po předpokládaném datu návratu z Egypta.

V Praze dne 10.7.2013

CCO, Board Member
Blue Style s.r.o.

Informace k aktuální situaci v Egyptě (311.77 kB)