Upozornění: níže uvedené údaje nejsou závazné a jsou pouze informativního charakteru a mohou se dle momentální situace měnit. Cestující se musí předem informovat na vízovou povinnost a podmínky pro vstup na území států, do kterých v rámci zájezdu cestují u příslušných zastupitelských úřadů. Cestuje-li cestující s cestovním dokladem vydaným jiným státem než jsou uvedené níže, je povinen se také informovat na údaje o pasových a vízových požadavcích daného státu, kterým byl cestovní pas vydán. Upozorňujeme, že lhůty pro vyřízení víz se mohou lišit (mimo jiné i v souvislosti s požadovanými dokumenty/podklady pro jejich vyřízení), doporučujeme vždy s předstihem zažádat o jejich vyřízení. Stejně tak se může lišit i požadovaná minimální platnost cestovního dokladu/pasu od data návratu z dané země.

Kompletní a aktuální informace o režimech vstupu, zastupitelských úřadech a zdravotních dokladech (např. povinné očkování) naleznete na www.mzv.cz .
Informace pro klienty, jejichž cestovní doklad vydala Česká republika.

Thajsko

Ke vstupu do země je nutné předložit cestovní pas, jehož platnost je v době vstupu více než 6 měsíců, a prokázat finanční prostředky ve výši 10.000 THB na osobu nebo 20.000 THB na rodinu. Povolenou dobu pobytu nelze až na výjimečné případy (např. hospitalizace nebo jiné závažné důvody) prodloužit. Od 11.8.2011 nepotřebují občané ČR pro vstup a pobyt na území Thajského království do 30 dnů za účelem turistiky víza. Pokud ke vstupu na území Thajska bude použit pozemní přechod, je maximální dovolená doba pobytu pouze 15 dnů.

Doporučujeme si před cestou ověřit u zastupitelského úřadu Thajského království, zda se podmínky pro přicestování nezměnily.
http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/thajsko/cestovani/visa.html

Vaše vyladěná dovolená u moře s CK Blue Style!