Upozornění: níže uvedené údaje nejsou závazné a jsou pouze informativního charakteru a mohou se dle momentální situace měnit. Cestující se musí předem informovat na vízovou povinnost a podmínky pro vstup na území států, do kterých v rámci zájezdu cestují u příslušných zastupitelských úřadů. Cestuje-li cestující s cestovním dokladem vydaným jiným státem než jsou uvedené níže, je povinen se také informovat na údaje o pasových a vízových požadavcích daného státu, kterým byl cestovní pas vydán. Upozorňujeme, že lhůty pro vyřízení víz se mohou lišit (mimojiné i v souvislosti s požadovanými dokumenty/podklady pro jejich vyřízení), doporučujeme vždy s předstihem zažádat o jejich vyřízení. Stejně tak se může lišit i požadovaná minimální platnost cestovního dokladu/pasu od data návratu z dané země.

Občané České republiky potřebují pro cestu do Egypta cestovní doklad platný nejméně 6 měsíců po návratu z dané destinace.

Sdělení MZV ČR: Pokud občan ČR cestuje pouze do sinajských resortů Sharm El Sheikh, Nuwejba, Dahab či Taba, tak do 14 dní pobytu není zapotřebí víz. Pokud však chce cestovat z těchto resortů do Káhiry, resp. mimo Sinaj, musí si vízum zajistit.

Vízum je možné přednostně zakoupit po příletu do Egypta přímo na letišti u zástupců CK (poplatek 27 USD/osoba). Konečná cena dále nezahrnuje pobytové taxy, jsou-li na místě vybírány.

Země vydání cestovního dokladu Vízum lze získat na letišti v Egyptě, nebo na velvyslanectví v Praze Vízum požadováno z velvyslanectví v Praze
Bělorusko - ANO
Čína - ANO
Egypt - -
Německo ANO -
Polsko ANO -
Rakousko ANO -
Rusko ANO -
Slovensko ANO -
Sýrie - ANO
Tunisko - ANO
Turecko - ANO
Ukrajina ANO -
Velká Británie ANO -
Vietnam - ANO

Vaše vyladěná dovolená u moře s CK Blue Style!